Slussen, Malmö

Slussplan 3B

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 495 000 kr
Månadsavgift: 3 065 kr/mån

Tvåa med stor balkong med magisk utsikt i attraktiv förening!

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade tvåa på omåttligt populära Slussplan. Belägen i en ståtlig och attraktiv byggnad som på kort tid blivit ett arkitektoniskt landmärke i Malmö! Lägenheterna blev inflyttningsklara år 2013 och erbjuder en genomgående hög standard. Bostaden är placerad på våning 10 av 12 med en stor balkong (med en nyinglasad del) om ca 20 kvm med fri utsikt över hela Malmö, kanalen och sundet. Lägenheten erbjuder gott om sällskapsytor med en luftig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng. Väldigt hemtrevlig lägenhet med smarta ytor och gott om förvaring i form av en garderob i hallen samt en stor klädkammare med funktionellt hyllsystem. Det som verkligen lyfter lägenheten är den generösa balkongen i väster om hela 20 kvm och den slående utsikten. Här kan ni njuta av härliga dagar och kvällar med familj och vänner. Detta blir som ett extra rum under sommarhalvåret.

Brf Slussbron är en väldigt stabil och trygg förening. Föreningen har solceller och gemensam el vilket lett till sänkta elkostnader för alla boende. Föreningen erbjuder även en gemensam terrass och bastu på våning 8. Medlemmarna har även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet. Det här är en bostad man inte vill missa.

Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till city och shoppinggatorna, eller till de båda shoppingcentren Caroli och Entré. Det finns gott om restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren, antingen med tåg eller regionbuss, finns så väl Centralstationen och Värnhemstorget bara några minuter bort. Varmt välkomna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slussen, Malmö

Slussplan 3B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.