Slottstaden, Malmö

Köpenhamnsvägen 11A

Såld
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart lägenhet i Slottstaden!

Mitt bland rofyllda kvarter i citynära Dammfri saluförs nu denna yteffektiva 1½ på ett ljust läge högt upp i huset med en stor balkong! Här erbjuds nu ett bekvämt boende för studenten, singelhushållet eller den perfekta övernattningslägenheten med närhet till parker, hav och city.

Interiört finns ett allrum med sovavdelning, sällskapsdel, ett separat pentrykök samt ett helkaklat badrum med duschhörna. Gott om förvaring ges i såväl källar- som vindsförråd.

Dammfri är omringad av vackra parker såsom Slottsparken och Rönneholmsparken i norr samt magnifika Pildammsparken i öst. Huvudstråket Köpenhamnsvägen mynnar dessutom ut till grönskande Limhamnsfälten och Ribersborgsstranden som man når på tio minuter via fina cykelspår. På en kvarts promenad i andra riktningen når man Triangelns shoppingutbud och tågstation för vidare färd till Kastrup/Köpenhamn. Alldeles intill finns dessutom en Coop Nära vilket underlättar vardaglig mathandel. Innerstadens nöjen börjar med Davidshalls restaurangutbud, Malmö Opera, Malmö Konsthall och Citys shoppingutbud som man har på ett mycket behändigt avstånd.

Ett tillfälle till lilla drömboendet med närhet till det mesta i en attraktiv förening med en friköpt tomt, välskött gårdsmiljö samt stora renoveringar bakom sig.

Välkommen!

Mer om mäklarna