Slottstaden, Malmö

Östra Kristinelundsvägen 12A

  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 675 000 kr
Månadsavgift: 4 458 kr/mån

Mysig trea på perfekt läge i Slottsstaden!

Mysig trea på perfekt läge i Slottsstaden!

I hjärtat av omåttligt populära Slottstaden finner ni denna mysiga funkislägenhet belägen på 1/2 tr. Lägenheten vetter trivsamt mot föreningens nyligen renoverade innergård. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas maximalt med yteffektiv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två praktiska och stora sovrum.

Bostaden karaktäriseras av öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som inbjuder till social samvaro, väl tilltagen takhöjd och charmigt trägolv. Genomgående fint skick med stilrena och genomtänkta materialval. Passar dig som månar om hög kvalité och standard. Här är det bara att flytta rakt in!

Inom gångavstånd finner ni flera matvarubutiker och gym, men även rofyllda och vackra parker så som Rönneholmsparken och Slottsparken. I Rönneholmsparken finns det en trivsam hundrastplats. I närheten reser sig också det välkända landmärket "Kronprinsen" med sin blå fasad och förutom dess service- och handelsutbud är detta en viktig punkt i Malmös busstrafik, härifrån tar ni er med enkelhet runt till Malmös alla hörn med buss. Flertalet populära caféer och endast ett stenkast till Regementsgatans breda restaurangutbud.

Föreningen förfogar över en gemensam takterrass och nyligen renoverad gård på entrésidan. Varmt välkommen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slottstaden, Malmö

Östra Kristinelundsvägen 12A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.