Slottsstaden, Malmö

Östra Stallmästaregatan 9A

Såld
  • 2 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående och insynsfri tvårummare högts upp i huset med originaldetaljer och balkong!

Denna bostad erbjuder vardagsrum och sovrum fil med fina skjutdörrar mellan sig, vilket skapar en rymlig och öppen atmosfär i hela lägenheten. Balkongen är belägen i insynsfritt och vindstilla läge vilket ger en privat och avskild miljö.

Välkomna till en unik och charmig tvårumslägenhet högst upp i huset!
Denna bostad erbjuder vardagsrum och sovrum i fil med fina skjutdörrar mellan sig, vilket skapar en rymlig och öppen atmosfär i hela lägenheten. Balkongen är belägen i insynsfritt och vindstilla läge vilket ger en privat och avskild miljö. Här kan ni koppla av och njuta av våren och höstens behagliga temperaturer och under sommaren finns en markis som ger svalka när solen står högt på himlen.

Lägenheten har tidstypiska attribut så som vacker fiskbensparkett, högt i tak och takrosetter vilket ger en tidlös och elegant känsla. Köket är ljust och fräscht med en praktisk gasspis, perfekt för att laga härliga middagar och ha bjudningar. Bostaden erbjuder även ett stilrent badrum med tvättmöjligheter och planlösningen bjuder dessutom på gott om förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober.

Bostadsrättsföreningen har en underbar gemensam takterrass som ligger en trappa upp från lägenheten med kvällssol där ni kan njuta av en avkopplande stund med vänner eller familj. Området runt lägenheten har en fantastisk mix av charmiga caféer, trevliga restauranger och vackra grönområden. Runt knuten har ni Rönneholmsparken som bjuder in till promenader och picknick eller ta en kort promenad till Kungsparken och njut av en fika på Slottsträdgårdens café. Här har ni även direkt närhet till den fantastiska Ribersborgsstranden och kallbadhuset!

Med en kort cykeltur når ni stadskärnan så ni kan njuta av alla bekvämligheter som staden har att erbjuda. Så om ni vill ha en unik och charmig lägenhet i ett av de mest eftertraktade områdena i Malmö, så är denna lägenhet ett utmärkt val.

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna