Slottsstaden, Malmö

Östra Kristinelundsvägen 12B

Såld
  • 1,5 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

1,5:a med sovalkov belägen högst upp med balkong

På attraktiv adress, mitt i trivsamma, lugna och omåttligt populära Slottstaden finner Ni denna optimala lägenhet. Här bor Ni högst upp i fastigheten på våning 4 med balkong som vetter över trivsamma omgivningar. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med ljust och rymligt vardagsrum samt kök som erbjuder full maskinell utrustning. Mellan hallen och vardagsrum finns en smart sovalkov som kan nyttjas som arbetshörna alternativ sovplats. Bredden i sovalkoven är ca 133 cm och längden är 200 cm. Möjligt med en 120 säng.

Den väl tilltagna takhöjden förstärker den luftiga känslan. Golven pryds av charmigt trägolv som nyligen (feb 2022) slipades och väggarna är neutralt vita.

Inom gångavstånd finner Ni flera matvarubutiker och gym, men även rofyllda och vackra parker så som Rönneholmsparken och Slottsparken. I Rönneholmsparken finns det en trivsam hundrastplats. I närheten reser sig också det välkända landmärket "Kronprinsen" med sin blå fasad och förutom dess service- och handelsutbud är detta en viktig punkt i Malmös busstrafik, härifrån tar Ni Er med enkelhet runt till Malmös alla hörn med buss. Föreningen förfogar över en gemensam takterrass. Solid brf med flertalet större renoveringar utförda.

Möjlighet till snabb inflyttning finns

Mer om mäklarna