Slottsstaden, Malmö

Mariedalsvägen 21

REDO™
  • 1 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 2 308 kr/mån

Unik etta med vackra detaljer i Slottstaden!

Mariedalsvägen 21 i charmiga Slottstaden är hemmet för denna underbara etta som ligger högst upp i huset, på våning fyra. Denna bostad utstrålar en tidlös elegans med bevarade originaldetaljer som stuckatur, höga lister, vackra dörrar och vackert bevarade brädgolv, som ger en känsla av historisk karaktär.

Det rymliga allrummet är ljust och luftigt och erbjuder gott om plats för en större säng, en mysig soffa och ett hemmakontor. Dessutom finns en praktisk klädkammare som ger extra förvaringsmöjligheter, vilket är en välkommen bonus i en etta. Köket är en pärla med sina vackra luckor och originalinredning. Här finns även tillräckligt med plats för ett matbord där 4-5 personer kan njuta av måltider tillsammans, vilket gör det till en perfekt plats för middagsbjudningar och sociala sammankomster. Det helkaklade badrummet är fräscht och modernt och har en dusch för bekvämlighet.

Boendet på Mariedalsvägen 21 erbjuder en perfekt kombination av bevarade originaldetaljer och modern komfort, vilket gör det till ett fantastiskt hem i en av Malmös mest eftertraktade stadsdelar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Slottsstaden, Malmö

Mariedalsvägen 21

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.