Rosengård, Malmö

Von Lingens väg 118

Såld
  • 3 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående trerummare med balkong

Jag har nu äran att presentera denna genomgående trerumslägenhet fördelad på 81.5 kvm på våning tre. Här får ni inte bara en härlig atmosfär och minimal insyn utan också ett boende som erbjuder allt ni behöver för att trivas. Med hiss från markplan tar vi oss upp till lägenheten och stiger in i en inbjudande hall med plats för avhängning. Från hallen når vi det stora vardagsrummet vilket som ger gott om utrymme för att umgås med familj och vänner. Lägenheten har två tilltagna sovrum, perfekt för att skapa er egen oas av ro och avkoppling. Från köket når vi den den inglasade balkongen som skapar känslan av ett extra rum, med klockrent läge och en grönskande vy. Bostaden erbjuder även en gäst-WC och ett helkaklat badrum vilket underlättar i vardagen. I flertalet av rummen har nya golv lagts och väggarna har målats vilket som ger en modern känsla i hemmet.

HSB BRF Hilda är en populär och välskött föreningen och i avgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.
Området bjuder för övrigt på goda kommunikationsmöjligheter såsom buss, tågstation och Inre Ringvägens påfart vilket gör det smidigt för dig som pendlar längre sträckor. Inom Brf Hildas räckvidd finns trevliga grönområden, skolor och närhet till butiker, caféer och restauranger. Kort och gott - Här finns allt man kan tänkas behöva.
Välkommen på visning!

Mer om mäklarna