Röda Höja, Malmö

Höjagatan 24

Såld
  • 2 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam och stor tvåa på Röda höja!

Vill man bo bra så har man hittat rätt! I attraktiva Brf Röda höja erbjuds nu en välplanerad och fräsch lägenhet med ljusa materialval och inglasad balkong.

På ett strålande läge bland Röda Höjas låghus, med fin utsikt över grönområden och innergård, saluförs nu denna stora tvåa med en inglasad balkong. Uppskattar man fina ytskikt och en fräsch känsla rakt igenom så kommer man trivas i denna bostad i många år framöver

Interiört finns ett socialt vardagsrum, ett sovrum i bra storlek, släta målade väggar och tak i samtliga rum med fondväggar här och där, ett modernt kök med skåpsluckor i ek och vitvaror i borstat stål samt en rymlig delvist kaklad badrumsmiljö. I den genomgående planlösningen ges dessutom gott om ljusinsläpp. Här finns det mycket att tycka om!

Dessutom på ett utmärkt läge i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen och stora genomförda renoveringar bakom sig. Bra grundavgift med förmånlig gemensam el och fiber i tillägg. Nära mataffärer, grönområden och goda bussförbindelser.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna