Ribersborg, Malmö

Henrik Wranérsgatan 1A

Såld
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Bostadsrätt

Ribergsborg - där så många vill bo!

Påkostad, men framförallt en eftertraktad Ribergsborgsvåning anno 1962 med många läckra attribut från senfunkistiden.
Gammalt och nytt samsas om att smycka denna rymliga våning. Golv i svensk kalksten varvat med behandlad vacker fiskbensparkett. Platsbyggd bokhylla i biblioteksrummet samt stort burspråk i matsalen för extra sidoljus och vackra vyer över anrika Weibullska trädgården.
Hörnlägenheten har genomgått flera större renoveringar såsom nytt Ballingslövkök med smarta praktiska bekvämligheter. All el är omdragen och Plejd "smart belysning" har installerats. Här finns gott om förvaring och våningen är berikad med två rejäla balkonger i bästa solläge, det vill säga en i söder och en i väster. Två av rummen är smyckade med exklusiva tapeter från Osborne & Little.

Sällskapsutrymmen inklusive kök och matrum är renoverade i modern skandinavisk stil som skapar god kontakt och luftighet. Härliga öppningar gör att blicken kan vandra genom hela lägenheten.
I bekvämlighetens tecken finns att nämna två toaletter men även generöst tilltagna sovrum. Utöver detta bor ni i en stabil och engagerad förening som även har gym, gästlägenhet, två generösa förråd, dubbla cykelgarage, väl omhändertagen innergård och barnvagnsrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna