Nydala, Malmö

Munkhättegatan 28a

Såld
  • 3 rum
  • 76,5 kvm
  • Bostadsrätt

Renoveringschans!

På ostört läge högst upp i hus har man stor chans att sätta egen prägel på sitt nya hem. Bostaden är i direkt behov av renovering, samtidigt finns en enorm potential att forma lägenheten till ett fantastiskt hem.
Planlösningen är välplanerad med en genomgående plan som ligger belägen på gavel - vilket återger ett härligt ljusinsläpp från hela tre väderstreck. Här disponeras 2 stora sovrum, badrum, kök, inbyggd klädkammare och inglasad balkong på solsäkert västerläge. Sedan 2021 har hissar installerats i byggnaden vilket gör detta boende till ett praktiskt familjehem.

Brf Nydala är dessutom områdets mest omtyckta förening som erbjuder en stabil avgift där även bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Gemensamt elavtal håller också elkostnaderna nere på en behaglig nivå. Här hittar man närhet till Nydalaparken och på gångavstånd tar man sig mot torgsvimlet där närbutiker, gym och service finns. Området bjuder för övrigt på bra bussförbindelser in till city och med sin närhet till Inre Ringvägen är denna bostad också optimal för pendlaren med bil.

Alltså, en fantastisk möjlighet att förvärva en oslipad pärla med enorm potential i en stabil förening!

Mer om mäklarna