Norra Sorgenfri, Malmö

Spårvägen 16A

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Takvåning med snedtak, öppen planlösning och balkong i hjärtat av Malmö!

Välkommen till en takvåning som utstrålar modern elegans och bekvämlighet i hjärtat av Malmö. Denna nybyggda pärla från 2021 erbjuder en exklusiv livsstil med sina praktiska funktioner och unika karaktärsdrag.

Stig in och imponeras av de stora takfönstren som fyller varje vrå med solsken och sprider en känsla av rymd och frihet. Den gedigna balkongen med kvällssol nås från lägenhetens vardagsrum och bjuder in till avkoppling och sociala tillfällen. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär som är perfekt för både avslappnade kvällar och tillställningar. Ett av sovrummen sticker ut med sin generösa storlek och mångsidighet - använd det som ett extra vardagsrum för avkoppling och underhållning eller som ett elegant sovrum med plats för extra mycket förvaring och kontorsplats. Som om inte detta vore nog så får du även i denna bostad rikligt med förvaring i både stora skjutdörrsgarderober och garderober i varje sovrum.

Utanför er dörr väntar en mysig innergård som erbjuder en oas av grönska och sittplatser för socialt umgänge. Föreningen erbjuder även en praktisk bilpool och möjlighet att låna lådcyklar för enkel och miljövänlig transport.

Att bo på Norra Sorgenfri i Malmö innebär att du har allt du behöver inom räckhåll. Njut av närheten till stadens pulserande centrum samtidigt som du har grönområden och parker runt hörnet för avkoppling och rekreation. Med utmärkta kommunikationsförbindelser och ett levande kulturliv är detta en plats där livet blomstrar och möjligheterna är oändliga.

Mer om mäklarna