Norra Sofielund, Malmö

Sofielundsvägen 48H

REDO™
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus trea med franska balkonger och fönster i tre väderstreck!

Vi bjuds in till en välplanerad och hemtrevlig lägenhet som är disponerad om tre rum samt med två stycken franska balkonger.

Varmt välkomna till denna välplanerade, ljusa och hemtrevliga lägenhet som är disponerad med tre rum i fil samt med två franska balkonger.
Här stiger vi in i en hall som erbjuder plats för avhängning och förvaring i garderober. Härifrån tar oss vidare till det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet med högt i tak och unik vinkel. Här erbjuds mycket ljusinsläpp tack vare fönsterpartierna i två vädersträck och utgången till den franska balkongen balkongen. Köket är funktionellt och fräscht i ljust utförande, här ges plats för ett mindre matbord. Vidare finner vi lägenhetens två yteffektiva sovrum även dessa får in mycket ljusinsläpp varvid den ena har utgång till en fransk balkong. Här finns gott om plats för säng, förvaring samt annat möblemang. Det stilrena badrummet är helkaklat och utrustat med kommod, wc samt duschhörna. Detta hem är enkelt att trivas i!

Bo på bekvämt avstånd till allt Malmö har att erbjuda. En kort promenad bort finner vi Möllevångens breda utbud av restauranger, cafeér och torghandel samt Södervärns goda kommunikationer. Det finns även gott om skolor, förskolor samt diverse idrott och föreningsliv.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Sofielund, Malmö

Sofielundsvägen 48H

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.