Lugnet, Malmö

Lugna gatan 72

Såld
  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt

Unik tvårummare med uteplats mitt i city!

Detta attraktiva läge mitt i city! Belägen på första våning med stor uteplats i söder vänd mot föreningens innergård. Interiört finns väldisponerade kvadratmeter som samspelar med fina materialval i hela bostaden.

Detta attraktiva läge mitt i city! Belägen på första våning med stor uteplats i söder vänd mot föreningens innergård. Interiört finns väldisponerade kvadratmeter som samspelar med fina materialval i hela bostaden. En öppen planlösning med vardagsrum och kök där det finns gott om plats för både soffgrupp och matplats, det smakfulla köket vars skåpsinredning går i vitt utförande som samspelar med en svart bänkskiva på ett fint sätt, ett stort helkaklat badrum i sobra färger samt ett sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till bostadens uteplats. Detta är ett hem att glädjas över!

Bo mitt i City med det bästa alldeles utanför porten men som adressen antyder på lugn gata. Föreningens lummiga innergård skapar en oas där du kan njuta av sommarhalvårets timmar nere på gården. Lugnet är ett eftertraktat och populärt område med något för alla som vill bo centralt, lugnt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver - förskola, restauranger, bra kommunikationer, köpcentrum och trevliga promenadstråk.

Mer om mäklarna