Lorensborg, Malmö

Stadiongatan 49a

REDO™
  • 4 rum
  • 91,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hörnlägenhet med inglasad balkong och utsikt mot den vackra innergården!

Denna fyrarummare är ljus och rymlig och inhyser en luftig och härlig atmosfär. Här finns stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och en stor inglasad balkong med vacker utsikt mot föreningens innergård, detta gör boendet extra trivsamt.

Varmt välkomna till denna hörnlägenhet med väldisponerade kvadratmeter!
Denna fyrarummare är ljus och rymlig och inhyser en luftig och härlig atmosfär. Här finns stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och en stor inglasad balkong med vacker utsikt mot föreningens innergård, detta gör boendet extra trivsamt. Här erbjuds även ett nyrenoverat kök, tre rymliga sovrum med gott om plats för förvaring samt gästtoalett i direkt anknytning till den rymliga entrén. Bostaden är bekvämt belägen på andra våningen och här bor ni med fördel utan några grannar under lägenheten.

Föreningens grönskande innergård har en imponerande storlek och är helt inhägnad. Den inbjudande innergården rymmer bandyplan, grillområden, lekplatser och fantastiskt stora grönytor för de små med mycket spring i benen. Här bor ni med närhet till bra skolor, Stadion, bra kommunikationer och Citys alla bekvämligheter du kan önska.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lorensborg, Malmö

Stadiongatan 49a

  • Sommartid
    Sommartid

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.