Hyllie, Malmö

Bures gata 17A

Såld
  • 1,5 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

1,5:a högt upp med stor söderbalkong

En välplanerad hörnlägenhet på vån 4 med ljusinsläpp från stora fönster i sydväst. Här nyttjas varje kvadratmeter optimalt med smart förvaring och planlösning som ger många alternativ för möblering. Den stora söderbalkongen blir ett extra rum sommartid med mysig utsikt över gränderna i Hyllie.

Ljus och fräsch lägenhet med genomgående ekparkett och vita släta väggar, stora fönster med vackra fönsterbänkar i natursten och gott om förvaring i garderober både i hallen och sovalkoven. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det vita köket från VEDUM är fullt utrustat och har bra arbetsytor och gott om skåp. Sovalkoven är smart placerad för att få extra ro och rymmer en 1,40 säng.

Hyllie är en stadsdel som fortsätter att utvecklas och har gott om service med Emporias breda affärsutbud, restauranger och träningsställen och Hyllie tågstation för snabb resa till Malmö city, Lund eller Köpenhamn. Hyllie har även fått Malmös nyaste stadspark i storlek med Pildammsparken som erbjuder fina promenadstråk, lekplatser, hundrastgård och mycket härlig grönska. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna