Hyllie, Malmö

Bures gata 27

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus vindsvåning med takterrass och två badrum

Läcker vindvindsvåning med takterrass med härlig vy över Hyllies takåsar och skönt söderläge. En 3:a med smart planlösning och vacker stilren inredning och högkvalitativa materialval. Genomgående i lägenheten är det snyggt vitlaserade 1-stavs ekparketten och släta vita väggar.

En välkomnande hall med ljust klinkergolv vid entrén och gott om förvaring för ytterkläder möter oss när vi stiger in i bostaden som sen öppnar upp sig med ljust och luftigt kök och vardagsrum. Det stilrena köket från Vedum har släta luckor i kulören Sandbeige som snyggt bryter av mot ljusgrå naturstensmönstrad bänkskiva och stänkskydd i stenkomposit. Även den väl tilltagna köksön har samma materialval och plats för två sittande. Vitvaror från Siemens i rostfritt smälter fint in i designen. Stort fönster och utgång till takterrassen ger fint ljusinsläpp till både kök och vardagsrum som går i öppen planlösning och ger gott om plats åt både soffgrupp och generöst matbord för det större sällskapet. I en inre hall finner vi walk-in closet med Elfa-system för smart klädförvaring, påkostat helkaklat badrum i sobert ljusgrått kakel och klinker med marmormönster som har både badkar och tvätt- och torkmöjligheter. Det första sovrummet med takfönster passar utmärkt som barn- eller gästrum eller ett ljust hemmakontor. Längst ner i hallen finner vi master bedroom med eget badrum, ett sovrum i bra storlek som rymmer en dubbelsäng och har även plats för byrå eller sminkbord. Ett sovrum som ger extra guldkant i tillvaron med privat duschrum, även detta snyggt helkaklat i ljusgrå kakel och fint med fönster i öster.

På takterrassen som har plats för loungemöbler kan man sitta och njuta av solen större delen av dagen och blicka ner på föreningens innergård som är arkitektritad med savann-tema.

Hyllie är en växande stadsdel som har mycket att erbjuda så som Emporia med dryga 200 stycken affärer och matställen, Hyllie station som man med 7 min resa når Malmö city och 15 min till Kastrup eller Malmö Arena där man kan kolla hockey eller uppleva konserter med stora artister. Förutom tåget så är läget perfekt för pendlare som når Yttre- och Inre ringvägen och Öresundsbron på några minuter. Hyllie har precis fått sin egna stadsdelspark som ger massor av plats för grönska, lekplatser och hundrastgård. I området finns det gott om för- och grundskolor som är skönt att ha på promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna