Håkanstorp, Malmö

Håkanstorpsvägen 1C

Såld
  • 2 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Marklägenhet med solsäker uteplats och egen ingång!

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga bostad bekvämt belägen på första våningsplan med egen uteplats. Genom egen ingång kliver vi in i en lägenhet som erbjuder öppen planlösning mellan kök och det generösa allrummet, fönster i tre väderstreck samt en rymlig uteplats.

Varmt välkomna till denna ljusa och luftiga bostad bekvämt belägen på första våningsplan med egen uteplats.

Genom egen ingång kliver vi in i en väl omhändertagen lägenhet som erbjuder öppen planlösning mellan kök och ett rymligt allrum, fönster i tre väderstreck samt en stor uteplats med utsikt mot föreningens grönskande trädgård. Här erbjuds även fina parkettgolv, vackra fönsterbräden i natursten, burspråk och gott om plats för förvaring i klädkammare. Lägenheten disponeras i dagsläget som två rum och kök men kan enkelt göras om till tre rum och kök.

I det omedelbara närområdet finns förutom livsmedelsbutiker även Bulltofta rekreationsområde med sina bollplaner, motionsspår och promenadvägar. En kort cykeltur bort nås Värnhem med köpcentret Entré och resten av centrala Malmö. I området finns också goda busskommunikationer till övriga delar av Malmö och för pendlaren tar man sig snabbt och enkelt ut till Inre Ringvägen.

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna