Gyllins Trädgård, Malmö

Vimmerbyvägen 3

REDO™
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 307 kr/mån

Livskvalité på markplan med en underbart stor uteplats i västerläge!

I natursköna Gyllins Trädgård saluförs denna ljusa och välplanerade marklägenhet alldeles intill parkområde, Toftanäs shoppingcentrum samt goda kommunikationer till innerstans nöjen. På första våningen får man en bra kontakt med gårdsmiljön, fria utsikter och insynsskydd då det är öppet mellan låghusen! Här väntar en alldeles fantastisk tvåa med en nästan 20 m² stor och rättvänd uteplats.

Interiört finns väldisponerade ytor med vardagsrum, kök och matplats i ett, modernt kök i passande vitt, stort och helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt ett rejält sovrum. Här och där finns fondväggar i varma färger som bryter av det vita på ett fint sätt. Ekparkett är golvtemat i den genomgående planlösningen samtidigt som ljuset dansar in från stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten är dessutom placerad mellan portgångar utan grannar på varsin sida om bostaden vilket

Man kan inte undgå att dra blicken till fönsterdörren i vardagsrummet som lockar en ut lika mycket som in i hemmet. Att ha en balkong i lägenheten är något som många drömmer om - att ha en stor uteplats är något extra! Det är inte svårt att föreställa sig alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats i goda vänners lag när glasdörren öppnats helt mot den stora uteplatsen i väster!

Välkommen på visning!

På fjärde våningen med hiss från markplan finner ni denna fina, genomgående lägenheten med en stor balkong i västerläge.

Lägenheten har genomgående hög standard och en välplanerad och öppen planlösning, där vardagsrum och matrum blir ett. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i västerläge, här får ni många soltimmar och vackra solnedgångar!

I vardagsrummet finns gott om plats för både matplats och soffgrupp, och med den öppna planlösningen mot det lyxiga Vedum-köket blir detta till en naturlig samlingsplats för trevliga stunder med familj och vänner.

Bostaden huserar med tre sovrum med bra förvaring, och där det största dessutom erbjuder en skjutdörrsgarderob. Det stora, helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare, och med en mindre gäst-wc i nära anslutning förenklas familjens vardagsbestyr väsentligen.

Området Gyllins Trädgård ligger i östra Malmö. Här finns ett flertal grönområden och närhet till service i form av Toftanäs med bland annat en välsorterad ICA-butik. Även flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Den bilburne tar sig ut på motorvägen på bara några minuter och bussarna går regelbundet en kort promenad från bostaden.

Varmt välkomna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gyllins Trädgård, Malmö

Vimmerbyvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.