Gula Höja, Malmö

Västra Skrävlingevägen 100

Såld
  • 2 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unik och fräsch tvåa med fransk balkong och möjlighet till uteplats!

Grönskande gårdsmiljöer mellan de populära låghusen på Gula Höja leder upp till Västra Skrävlingevägen 100 som är belägen på ett rofyllt läge närmast villaområdet intill. En halvtrappa och vi är på första våningen där denna unika och kvadratmarta tvåa saluförs. Det går även bra att anlägga en uteplats genom att arrendera uteplatsen av föreningen framför den franska balkongen för en mindre månadskostnad.

Interiört finns mesta man kan önska sig av en tvåa såsom en rymlig hall, ett inbjudande vardagsrum med fransk balkong, renoverat kök och badrum i stilrena materialval samt ett mysigt sovrum. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd som står för extra förvaring. Bostaden bjuder fräscha ytskikt med vitmålade väggar och tak samt nya golv i den väldisponerade planlösningen med en öppenhet mellan kök och vardagsrum. Perfekt förstagångslägenhet eller som studentlägenhet!

Passa på att säkra denna möjligheten att bo på ett utmärkt läge i en attraktiv förening med låg belåning, välskötta gemensamma utrymmen och stora genomförda renoveringar bakom sig. Bra grundavgift med förmånlig gemensam el och fiber i tillägg. Nära mataffärer, grönområden och goda bussförbindelser.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna