Gula Höja, Malmö

Västra Skrävlingevägen 93

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och genomgående tvåa med inglasad balkong!

I utkanten av Gula Höjas populära låghus, med fin utsikt över grönområden och innergård, saluförs nu denna trivsamma tvåa om 59 m² med en stor inglasad balkong. På tredje våningen erbjuds en välhållen bostad som passar utmärkt att bo i samtidigt som man planerar uppdateringar av ytskikt.

Interiört finns ett rejält vardagsrum, ett sovrum i bra storlek, ett rymligt kök med plats för ett matbord samt ett helkaklat badrum med plats för tvättstation om så önskar. Det ges även spännande möjligheter i planlösningen att öppna upp mellan kök, hall och vardagsrum som är en populär lösning! Uppskattar man att vara med från början och bestämma hur ytskikt, kök och badrum ska se ut så har man nu chansen att sätta sin egen prägel och skapa ett trivsamt och prisvärt boende i många år framöver.

Passa på att säkra denna möjligheten att bo i en attraktiv förening med låg belåning, välskötta gemensamma utrymmen och stora genomförda renoveringar bakom sig. Bra grundavgift med förmånlig gemensam el och fiber i tillägg. Nära mataffärer, grönområden och goda bussförbindelser.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna