Gula Höja, Malmö

Västra Skrävlingevägen 133

Såld
  • 3 rum
  • 80,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch trea med inglasad balkong i söderläge!

Mitt bland Gula Höjas populära låghus erbjuds nu denna fantastiska trea med en inglasad balkong som vetter mot soliga söder. Dessutom på ett utmärkt läge i sista husraden vilket ger fria utsikter över lummiga omgivningar. På tredje våningen väntar en välhållen och optimalt planerad trea om 80 m² med renoverad badrumsmiljö och toalett samt rena och fina ytskikt som passar utmärkt att bo i samtidigt som man planerar uppdateringar i lägenheten.

Interiört finns ett rejält vardagsrum, öppningar mellan sällskapsytorna och köket, ett rymligt kök med plats för ett matbord, två sovrum i bra storlek, klädkammare, ett helkaklat badrum renoverat med kvalitetsdokument från 2015 samt en fin delvist kaklad toalett som renoverades samtidigt som badrummet. I tillägg finns en praktisk tvättmaskin i badrummet vilket underlättar vardagliga tvättbestyr.

Allt detta i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen och stora genomförda renoveringar bakom sig. Bra grundavgift med förmånlig gemensam el och fiber i tillägg.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna