Gamla Väster / City, Malmö

Engelbrektsgatan 3C

REDO™
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 6 495 000 kr
Månadsavgift: 5 646 kr/mån

Stilfullt renoverad etagélägenhet på Gamla Väster!

Mitt bland Gamla Västers vackra bostadskvarter, alldeles intill lummiga Slottsparken och innerstans nöjen, saluförs denna ljusa och välplanerade etagélägenhet med mycket gathuskänsla!

På Engelbrektsgatan väntar en alldeles fantastisk etagélägenhet med en stor gårdsvänd uteplats i soligt västerläge för alla er som värdesätter ett centralt boende med alla bekvämligheter nära tillhands. Med såväl varsam som bestämd hand har de gedigna originaldetaljerna minutiöst slipats och målats för att lyftas fram i en finstämd balans med nya svarta eluttag och strömbrytare från Renova, ett läckert renoverat badrum med kakel och klinker som går ton-i-ton samt ett påkostat kök med sandfärgade luckor och lådor från Epoque. Resultatet av det omsorgsfulla och utsökta renoveringsarbete som färdigställdes 2021 är en tidlös, harmonisk och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar - här är det bara att flytta rätt in och bo otroligt bra!

Med bestämd hand har samtliga ytskikt minutiöst slipats och målats samt planlösningen entréplan öppnats upp för att lyfta fram bostadens fulla potential! Resultatet av detta utsökta renoveringsarbete som färdigställdes 2019 är en tidlös, harmonisk och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar - här är det bara att flytta rätt in och bo otroligt bra!

Interiört finns väldisponerade ytor med vardagsrum, kök och matplats i ett, HTH-kök i svart trendigt utförande, två helkaklade och stilfulla badrum varav en med tvättmöjligheter samt tre sovrum och en walk-in-closet som med enkelhet kan bli ett fjärde sovrum . Här och där finns fondväggar samt unika ljusarmaturer med färgval som bryter av det vita på ett fint sätt. Marmorgolv på entréplan och skeppsgolv på ovanvåningen är bostadens golvteman i den genomgående planlösningen samtidigt som ljuset flödar in från stora fönsterpartier.

Man kan inte undgå att dra blicken till de öppningsbar fönsterdörr i vardagsrummet som lockar en ut lika mycket som in i hemmet. Att ha en balkong i lägenheten är något som många drömmer om - att ha en stor uteplats mitt i stan är något extra! Det är inte svårt att föreställa sig alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats i goda vänners lag när fönsterdörren öppnats helt mot den stora uteplatsen i väster.

Här bor vi med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en atmosfär från svunna tider bland mysiga kullerstensgator med unika färgglada gathus som länkar myllrande och nöjesfyllda torg med lugnet i stadens äldsta park - Kungsparken. Det centrala läget är anpassat efter livsnjutaren livssyn med nöjen, shopping, ett rikt restaurangutbud och resande via Centralstationen alldeles runt hörnet. En plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Väster / City, Malmö

Engelbrektsgatan 3C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.