Ellstorp, Malmö

Sallerupsvägen 32I

  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift: 2 710 kr/mån

1:a med original attribut från förr och renoverat badrum!

Välkommen till trivsamma Ellstorp och denna fina etta i en solid och välskött HSB-förening med god ekonomi, härlig gemenskap och friköpt mark!

När du kliver över tröskeln möts du av en ljus lägenhet med en hemtrevnadskänsla som genomsyrar hela bostaden. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp med sina fönster i söderläge, som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen. Generöst allrum med plats för möblemang och sovalkov stor nog för en 1,60-säng. Utöver detta bjuder bostaden på vackert originalkök med målade luckor och matplats intill, ett nyrenoverat fräscht badrum som går i samma toner som byggåret samt god förvaring i både klädkammare och vinds- och källarförråd.

HSB BRF Atle är en trygg förening med trevlig innergård och Ellstorpsparken utanför porten. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Malmö har att erbjuda. Därtill erbjuds goda kommunikationsmöjligheter från Katrinelunds busshållplats, Värnhems busstorg och Östervärns tågstation. På en kort promenad når man livsmedelsbutiker, gym samt köpcentret Malmö Plaza med dess serviceutbud, restauranger och butiker. Är du bilburen når du de stora vägarna på nolltid, vilket snabbt tar dig var du vill. Föreningen har även investerat i solceller från Sveasolar där överskottsel säljs till elnätet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ellstorp, Malmö

Sallerupsvägen 32I

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.