Drottningtorget, Malmö

Stora Trädgårdsgatan 3A

  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 195 000 kr
Månadsavgift: 2 607 kr/mån

Modern tvårummare med balkong i perfekt västerläge mitt i City!

Här välkomnas ni till en välplanerad och modern lägenhet i fint skick. En tvårummare som erbjuder sociala ytor, fint ljusinsläpp, lättmöblerade rum, bra förvaringsmöjligheter samt inglasad balkong i solsäkert västerläge med utsikt över föreningens fantastiska innergård.

Här välkomnas ni till en välplanerad och modern lägenhet i fint skick. En tvårummare som erbjuder sociala ytor, fint ljusinsläpp, lättmöblerade rum, bra förvaringsmöjligheter samt inglasad balkong i solsäkert västerläge med utsikt över föreningens fantastiska innergård. Lägenheten erbjuder även ett rymligt och socialt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matplats, stilrent kök, rymligt sovrum samt fräscht badrum.

Brf Solstrålen är en stabil förening med gedigen erfarenhet inom underhåll, förbättringar och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningens väl tilltagna, vackra och helt unika innergård erbjuder möjligheten till många olika aktiviteter. Bjud in vännerna till grillkväll vid föreningens grillplats och avnjut middagen under pergolan i solen, utmana dem kring pingisbordet eller kom ner i varv i föreningens mysiga hängmatta. På gården finns även en lekplats och i föreningen finns gemensamma tvättstugor.

Här bor du mycket centralt i ett av Malmös mest attraktiva område med närhet till bland annat restauranger, bra kommunikationer och butiker. Drottningtorget ligger precis runt knuten och Centralstationen når du med en kort promenad. På kort avstånd ligger både Malmös shoppinggator, Stortorget och Lilla Torg med rikligt utbud av nattliv och restauranger. Detta är en bostad med ett perfekt läge i mitt i hjärtat av Malmö!

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Drottningtorget, Malmö

Stora Trädgårdsgatan 3A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 300 000 kr