Dockan, Malmö

Isbergs gata 6

Såld
  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Balkong i sydvästläge, möjlighet till 4 rok & gemensam takterrass!

Balkong i sydvästläge, möjlighet till 4 rok & gemensam takterrass!

Drömlägenhet med alla attribut! Möjlighet till 4 rok finns, se alternativ planskiss. Dubbla badrumsmöbler, balkong i perfekt väderstreck med sol under hela dygnet till kväll, i sydvästläge. Gemensam takterrass på våning 8 med fantastisk havs utsikt och även mot Turning torso. Övernattningslägenhet för dina gäster finns också. Men framförallt tillgänglighet till garageplats!
En välplanerad och stilren lägenhet med enormt mycket ljus och rymd. Det stora och ljusa vardagsrummet med sin öppna planlösning till matplats och kök bjuder in till ett enkelt socialt umgänge.
Master bedroom är väl tilltaget och lämnar fritt med yta till förvaring och även generös klädkammare i korridoren intill.
I det extra sovrummet kan barnet, tonåringen eller kontoret flytta in direkt. Med såväl ett större badrum med tvättmaskin och torktumlare som en gäst-wc är lägenheten helt komplett. Här är det lätt att trivas!

Läget i Dockan är bästa tänkbara med närhet till alla tänkbara faciliteter. Allt från apotek, restauranger, Ica-maxi, vårdcentralen, bageri, caféer m.m. Transport kommunikation är nära tillhands. Malmö city, centralen nås på bara några minuter och gångavstånd till havet bjuder in till dopp i vattnet.

Mer om mäklarna