Dockan, Malmö

Östra Varvsgatan 3BB

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Bo nytt och nära havet i attraktiva Dockan!

Bländas av det blåa havet på väg hem till Dockan! Ett stenkast från havet, med hamninloppet och småbåtshamnen som grannar, finner du en välplanerad tvåa på nytt läge i Dockan med stora fönsterpartier och västerbalkong högt upp i huset. Helt klart en gömd pärla på sjätte våningen som inte får missas! Lägenhetens interiör utstrålar en avskalad skandinavisk elegans med stilrena materialval såsom ekparkett, badrumsmiljö med sobra kakel- och klinkerval, släta köksluckor från Vedum i en ljusgrå färgskala samt vitmålade väggar och tak. Sannerligen en ljus och neutral bas för dina egna inredningsdrömmar! Den fina balkongen och lägenhetens fönsterliv är placerade i söderläge för att maximera dagsljuset. Från balkongen har du sydvästsolen åt ena hållet och åt andra hållet ges utsikt mot Turning Torso.

Lägenheten har en ljus interiör med bra planlösning fördelat på ett väl tilltaget sovrum med klädkammare i anslutning, ett stilrent badrum med tvättstation samt vardagsrum, matplats och kök i ett vilket ger fina möjligheter till socialt umgänge. Flertalet garderober i hallen erbjuder klädälskaren extra förvaringsutrymme.

I nyetablerade Brf Velo finner du dig till ro i en förening med genomtänkta funktioner bilpool, uppglasade cykelrum, en stilla grönskande oas samt ett gemensamt övernattningsrum med badrum - perfekt när man får långväga gäster eller familj som vill stanna över några dagar. Här bor du bekvämt och avnjuter Dockans havsnära lugn samtidigt som du slipper stimmet av omgivande Västra Hamnen. Från Dockan har du riktigt nära till allt, å ena sidan Västra Hamnens sommarpuls, havsbad och grönområden och å andra sidan Centralstationen och City!

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna