Dockan, Malmö

Dockgatan 53A

REDO™
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 6 495 000 kr
Månadsavgift: 5 036 kr/mån

Exklusiv bostad med två balkonger på Dockan med fri utsikt över sundet!

På dockans absolut bästa läge finner ni denna exklusiva och unika bostad som erbjuder två stora balkonger med extraordinär utsikt. Den ena balkongen nås från sovrummet och har helt fri havsutsikt - här kan ni kan njuta av kvällssol och solnedgång. Den andra balkongen är ca 14 kvm stor, ligger i söderläge och har utsikt över Dockans båtliv och den charmiga marinan. Lägenheten genomsyras av ljus, rymd och härlig atmosfär, målade släta väggar, stora fönsterpartier och gedigna materialval där säljarna har investerat stort i tillvalen. Lägg därtill ett stilsäkert och socialt kök, bänkskiva i komposit. Två badrum med påkostade materialval gör lägenhetens exklusiva känsla komplett. Dessutom erbjuds bekvämligheter så som två bra sovrum.

På denna eftertraktade adress bor du lugnt och ostört samtidigt som du har nära till stadens puls. Du hittar allt ifrån restauranger, caféer, parker och Malmö central ett stenkast bort.

BRF Dockporten är en Svanenmärkt förening som erbjuder en magisk bastu på taket med hänförande havsutsikter, en trivsam innergård, gästlägenhet och garageplatser med och utan laddstation for el-bil. Det här är en lägenhet att förälska sig i och med läget längst ut på dockan är närheten till havet och kontinenten högst påtagligt.

Välkomna hit för att uppleva det på plats.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Dockan, Malmö

Dockgatan 53A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.