Dockan/Västra Hamnen, Malmö

Lilla Varvsgatan 49B

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Högt upp, balkong med glimt av havet och loftgångsbalkong i söder!

Lyxen av att ha dubbla utemiljöer, varav en med glimt av havsutsikt och en annan i söderläge! Balkongen ger dig både morgonsol med glimt av havet samt kvällssol med parcellutsikt mot Turning Torso! Glimten av havsutsikt ger dig behaglig morgonstund när du njuter av din frukost! Du njuter även av eftermiddagssol på loftgångs balkongen mot grönskande innergård.
Uppgraderade tillval höjer lägenhetens standard i en välplanerad våning med generös ljusinsläpp, se specificerad rumsbeskrivning utav tillvalen. Köket är välutrustat och lämnar inget att sakna med gott om förvaring och stora arbetsytor. I vardagsrummet får du större plats med en soffgrupp till den öppna planlösningen utav kök och matplats. Sovrummet är väl tilltaget, insynskyddad och rymmer en dubbelsäng. Det finns plats för att montera in garderober, se alternativ planskiss 2. Från sovrummet nås även den egna balkongen i nordvästläge.
Vid önskad behov finns möjlighet att byta sovrumsplats med vardagsrummet för den som vill ha direkt anslutning av balkong till allrum. Rivning av väggar behövs ett godkännande av styrelsen.

Med sitt perfekta lägenhet i Västra Hamnen har man allt tänkbart i sin direkt närhet. Skolor, faciliteter bad och city nås på bara några minuter och för pendlaren ligger Malmö Centralstation inte långt borta!

Mer om mäklarna