Dammfri, Malmö

Köpenhamnsvägen 9A

Såld
  • 3 rum
  • 83,5 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 3:a på Köpenhamnsvägen.

Vi kan stolt presentera denna nyrenoverade 3-rummare belägen på andra våningen i en mycket bra förening. Med samtliga renoveringar gjorda kan du flytta rakt in utan att behöva tänka på något.

Du välkomnas in i den stora hallen med gott om förvaring. De mörkare färgvalen ger genast en mysig känsla när man öppnar ytterdörren. Golven är av betong belagd med microcement, som både är vackert att se på och lätt att sköta om. Från hallen når du det nyrenoverade köket med en stor köksö och väl utvalda vitvaror från Siemens och kök från Marbodal. Med minsta lilla detalj i omtanke är detta ett kök i toppklass. Vardagsrummet har bra ljusinsläpp med stora fönster i söderläge, golvet är av massiv såpad furu som är genomgående även i sovrummen. I vardagsrummet finns en mindre del som passar perfekt som arbetsplats.

I lägenheten finns också en tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaring som underlättar i vardagen.

BRF Lessö är en stabil och välskött förening med låga lån, inga pågående eller planerade renoveringar och som har billig parkering och garageplatser för de boende i föreningen. I närheten finns det gott om skolor, restauranger, kommunikation och parker.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna