Dammfri, Malmö

Pilåkersvägen 4A

Såld
  • 1 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

Taklägenhet med potential på ett ljust gavelläge i citynära Dammfri!

Nu ges det möjlighet att förverkliga drömmen om den kvadratsmarta takvåningen med hiss hela vägen upp! Mitt bland rofyllda kvarter i citynära Dammfri saluförs nu denna charmiga 1½ på ett ljust gavelläge högst upp i huset med fönster i två väderstreck som skänker bostaden både luft och volym. Här erbjuds nu en unik möjlighet att skapa ett bekvämt boende med närhet till parker, hav och city. Denna takvåning kan med enkelhet omdisponeras till en mindre tvåa tillföljd av fördelaktig placering av takfönster, takkupa och gavelfönster i lägenheten.

Uppskattar man att vara med från början och bestämma hur ytskikt, kök och badrum ska se ut så har man nu chansen att sätta sin egen prägel och skapa ett trivsamt och prisvärt boende i många år framöver. Interiört finns ett rejält allrum med sovavdelning, sällskapsdel, ett separat pentrykök samt ett badrum i original med plats för duschhörna och tvättstation om man så önskar. Det ges även spännande möjligheter i planlösningen att avdela allrummet till ett sovrum och ett separat sällskapsrum som skulle kunna bli en väldigt attraktiv lösning!

Dammfri är omringad av vackra parker såsom Slottsparken och Rönneholmsparken i norr samt magnifika Pildammsparken i öst. Huvudstråket Köpenhamnsvägen mynnar dessutom ut till grönskande Limhamnsfälten och Ribersborgsstranden som man når på tio minuter via fina cykelspår. På en kvarts promenad i andra riktningen når man Triangelns shoppingutbud och tågstation för vidare färd till Kastrup/Köpenhamn. Alldeles intill finns dessutom en Coop Nära vilket underlättar vardaglig mathandel. Innerstadens nöjen börjar med Davidshalls restaurangutbud, Malmö Opera, Malmö Konsthall och Citys shoppingutbud som man har på ett mycket behändigt avstånd.

Ett tillfälle att skapa drömboendet med närhet till det mesta i en attraktiv förening med en välskött gårdsmiljö samt med möjlighet till parkeringsplats i garage.

Mer om mäklarna