Dammfri/Slottsstaden, MALMÖ

Bellevuevägen 6C

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

En blivande juvel! 2-rumshörnlägenhet på 56 kvm med västerlägebalkong högst upp på 3:e våningen!

Denna utmärkta hörnlägenhet på 56 kvadratmeter och två rum och kök är idealiskt belägen i det eftertraktade området Dammfri/Slottstaden. Lägenheten har ett fantastiskt läge högst upp i huset med en balkong som vetter mot söder och väster, vilket ger möjlighet till solsken från lunchtid och resten av dagen!

Här kan du uppleva charmen från 1940-talet med generös takhöjd och vackra originaldetaljer, som det vackra sandstensgolvet i entrén och parkettgolvet i vardagsrummet som leder ut till balkongen i väster. Under laminatgolvet i köket och sovrummet gömmer sig de ursprungliga trägolven som med lite omsorg kan återställas till sin forna glans. Badrummet är modernt och renoverades fullständigt år 2021 med helkaklade ytor och ett stort fönster som släpper in
naturligt ljus. Köket har behållits med sin ursprungliga charm, men det finns möjlighet att uppgradera det till toppmodern standard om så önskas.

Lägenheten har en mycket genomtänkt planlösning med välproportionerliga rum. Föreningen är stabil och väl skött med en sund ekonomi. Här finner du det perfekta hemmet i det populära området Dammfri/Slottstaden.
Här är du verkligen välkommen hem!

Mer om mäklarna