City, Malmö

Nordenskiöldsgatan 7B

Såld
  • 3 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt

Optimal citylägenhet med låg avgift i nybyggda Brf Kaj 306!

Optimal citylägenhet med låg avgift i nybyggda Brf Kaj 306!

Nybyggd citylägenhet med låg avgift på helt fantastiskt läge, precis invid universitetet och ett stenkast från Anna Lindhs plats och centralstationen!
Trots sitt, faktiskt unika, extrem-urbana läge är man här helt avskärmad från stadens intensiva ljudbild eftersom lägenheten och dess fina balkong vetter in mot den grönskande innergården och Södra Varvsbassängen just invid. Lägenheten ligger näst högst upp i huset och balkongen är den näst översta i byggnaden, vilket gör att ljuset flödar in via de rikliga fönsterpartierna mot väster. Planlösningen är begåvat optimerad och totalytan är tillräckligt stor för att kunna använda sig av en stor matgrupp på ett naturligt sätt, och ändå få till en fin vardagsrumsyta. Den öppna planlösningen mot köket och dess matplats garanterar luftighet och fullt ljusflöde. Två sovrum som rymmer plats för större säng. Master bedroom har även optimal förvaring i inbyggd garderob.

Det ständigt öppna gymmet ligger mitt över gatan och självklart finns ett fint utbud av restauranger, krogar och mataffärer på kort gångavstånd. Föreningen inhyser till och med en egen glassbar vars alster kan avnjutas på den numera bilfria Beijerskajen invid vattnet. Det här är den optimala lägenheten för paret, den den hängivna pendlaren eller den urbana singelhushållaren som vill utforska citylivets kittlande tillvaro. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna