City, Malmö

Majorsgatan 12

  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 145 000 kr
Månadsavgift: 7 617 kr/mån

Drömmer du om att bo mitt i hjärtat av Malmö?

På Majorsgatan 12 i Malmö kan vi nu presentera detta trivsamma hem med väldisponerade ytor om tre rum och kök.
Här bor du centralt med närhet till allt som behövs för både vardagslivet och det sociala med populära restauranger, caféer, butiker samt matbutiker i närhet.
Bostadsrätten erbjuder inte bara en fantastiskt central belägenhet, utan också en innergård - en dold pärla mitt i stadens brus!

Denna genomgående trea på Lugnet i Malmö erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende. Bostaden har enhetligt ljusa väggar, bra förvaring, luftiga ytor med två rymliga sovrum, större vardagsrum med ett burspråk som ger rummet karaktär, badrum och rymligt kök med bra arbetsytor. Hemmets balkong som nås från köket är trivsam och har generöst med plats. Här har du utsikt mot den mysiga atmosfären i innergården, som gör den också till en perfekt plats för olika aktiviteter, stora som små sociala sammanhang. Det finns många små "rum" på innegården med trädgårdsmöbler. Det gör det lätt att sitta och läsa en bok, eller bjuda in vänner på en grillkväll eller kanske ta en kopp kaffe med grannen. Möjligheterna är många.

Låt Majorsgatan bli din nya adress och upplev det bästa av både stadsliv och avkoppling. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig till din framtida bostad i hjärtat av Malmö!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

City, Malmö

Majorsgatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.