Centrum/Triangeln, Malmö

Brogatan

REDO™
  • 4 rum
  • 145 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt citylägenhet för hela familjen!

Mitt på Centralpassagen finns nu denna lägenhet till salu. Bo mitt i stan utan att störas av all trafik och buller, med Triangeln som närmsta granne!

Välkomna hem till den här mysiga citylägenheten! Vare sig du har promenerat längs Södra Förstadsgatan eller åkt kollektivtrafik till Triangeln har du lägenheten ett stenkast bort. Trots detta kommer du bort från stadens ljud och liv tack vare föreningens mysiga och välskötta gränd, Centralpassagen. Kontrasterna ger det bästa av båda världar.

Detta är troligen en av Malmös mest eftertraktade adresser i ett av de vackra 10-talshusen. Med parken, Stadsteatern, biografer och caféer runt hörnan och alla de inbjudande uteserveringarna som oftast är fullsmockade av livsnjutande besökare, erbjuds all tänkbar allmänservice i stora mått. Väl inne i denna generöst tilltagna fyrarummaren på 145m² råder stillsamheten och lugnet. Ljuset är påtagligt liksom rymd och tidstypisk design. Takrosetter, 3 meter i takhöjd och stora fönster med vacker spröjs - det perfekta valet för den som söker både bekvämlighet och livskvalitet.

Bli en del av en personlig och aktiv förening med god gemenskap och sammanhållning. Här bor ni i en välmående förening med bra ekonomi i ett attraktivt kvarter. Föreningen har en mysig innergård och härliga umgängesytor där du kan umgås med vänner och nyttja föreningens gemensamma grill. Brf Salmo äger marken vilket borgar för en ekonomisk trygg framtid.
Välkommen till visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum/Triangeln, Malmö

Brogatan

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.