Centrum/Lugnet, Malmö

Lugna gatan 33

Såld
  • 4 rum
  • 113 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt belägen våning med inglasad balkong i väster!

På ett trivsamt cityläge, intill Malmös gågata, saluförs nu denna stora fyrarummare med promenadstråk, Malmö kanal och innerstans nöjen runt hörnet. På fjärde våningen, där bostaden är belägen kommer man högt upp över stadslivet nedan. Här väntar en fantastisk möjlighet att tillskapa sig ett centralt boende med en stor och rättvänd balkong för alla er som värdesätter stadsutsikter över takåsar och sol stora delar av dagen. Utmärkt tillfälle att vara med från början och sätta sin egen prägel för ett långsiktigt boende.

Interiört finns väldisponerade ytor med två entréer till två separata bostadssektioner vilket ger goda uthyrningsmöjligheter eller en avskild bostadsdel med separat ingång och badrum till tonårsbarnet. I den genomgående planlösningen finns ett stort vardagsrum med originalparkett i väldigt gott skick, tre stora möblerbara sovrum, två renoverade och helkaklade badrumsmiljöer varav det ena är i princip oanvänt och det andra har tvättfaciliteter samt ett kök i vinkel från Marbodal med den stora inglasade västerbalkongen i anslutning.

Ytskikten i bostaden består huvudsakligen av tapetserade väggar, plastmatta samt bruna lister, dörrar och dörrkarmar. Äldre men fräscht och välhållet samt till synes inte många lager golvbeläggning eller tapet att lösgöra vid renovering.

Man kan inte undgå att dra blicken till fönsterdörren i köket som lockar en ut till den gedigna balkongen. Att ha en liten balkong i lägenheten är något som många drömmer om - att ha en stor inglasade västerbalkong med stadsutsikter något extra! Det är inte svårt att föreställa sig alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats i goda vänners lag när fönsterdörren i köket öppnats helt mot den inglasade balkongen i soliga väster!

Lämna intresseanmälan för mer information!

Mer om mäklarna