Bulltofta, Malmö

Sallerupsvägen 216a

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 480 000 kr
Månadsavgift: 4 707 kr/mån

Genomgående tvåa med inglasad balkong i fritt söderläge!

Mitt bland nybyggda kvarter i Bulltofta Friluftsstad erbjuds nu denna välplanerade tvåa med en härlig inglasad balkong i söder. Alldeles intill finns natursköna Bulltoftaparken som rymmer skogspartier, små dammar, stadsodlingar samt möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter.

Här på andra våningen är denna tvåa om 54 m² belägen med en genomgående planlösning och i så gott som nyskick! Interiört finns väldisponerade ytor med vardagsrum, kök och matplats i ett, Vedum kök i passande vitt, helkaklad badrumsmiljö med tvättmöjligheter samt ett sovrum på ett lugnt läge mot innergården. Genomgående släta innerdörrar, vitmålade väggar och tak samt ekparkett som är golvtemat i hela lägenheten. Detta är ett inbjudande hem att glädjas över.

Passa på och säkra ett stadsnära boende med skolor, mataffärer, parker och utmärkta kommunikationer med busslinjer mot Malmö C samt Lund inom bekvämt avstånd. Med bil nås inre- och yttre ringvägen på några få minuter. På gångavstånd ligger Coop Extra, Burger King, tennisbanor, golfklubb och Bulltofta motionscenter.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bulltofta, Malmö

Sallerupsvägen 216a

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.