Almvik, Malmö

Tenorgatan 12

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus 2:a med öppen planlösning

Välkommen till en renoverad 2:a på andra våningen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vitt kök med köksö och matplats för 4-5 pers. Rymligt sovrum, helkaklat badrum med badkar och väl tilltagen klädkammare. Lugnt läge på det välskötta området med stor balkong i österläge.

Välkommen till en renoverad 2:a på andra våningen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härligt ljus och rymd. Stilrent vitt kök med köksö och matplats för 4-5 pers. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och liten arbetshörna om man så önskar. Gott om förvaring i 3 garderober samt klädkammaren intill. Sobert helkaklat badrum med guldbrun mosaik på golvet och en fondvägg samt vitt kakel på väggarna. Badkar med lejontassar i guld som pricken över iet! Stor balkong i österläge med vy över föreningens välskötta grönområde.

Stabil förening med mycket att erbjuda sina boende så som t ex festlokal, tvättstuga som inkluderar tvätt- och sköljmedel, landhockey plan, boule bana, pingisrum, grillplatser och stora gröna ytor. Goda kommunikationer med busshållplats direkt vid stora vägen och snabb access till både inre och yttre ringvägen.

Mer om mäklarna