Almvik, Malmö

Tenorgatan 12

Såld
  • 4 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 4:a på naturnära läge!

På en fridfull och bilfri plats erbjuder denna bostad en välplanerad och nyligen renoverad fyra rum och kök. Beläget i en förening som vårdar sitt grönskande område, ger denna bostad dig möjlighet att bo i en fridfull miljö med närhet till naturen.

Bostaden har genomgått en omfattande renovering under åren 2022 och 2023, vilket inkluderar ljusa ytskikt och moderna uppgraderingar. Det vita köket är stilrent och praktiskt och badrummet är helkaklat med ljus kakel och klinker. Den generösa planlösningen erbjuder ett rymligt vardagsrum, tre sovrum och ett kök med plats för matbord. Bostaden har även en stor inglasad balkong, tillgänglig från vardagsrummet, som ger fantastisk utsikt över den välskötta grönskan som omger området. Balkongen erbjuder också ett praktiskt förråd under tak, perfekt för förvaring.

Här bor du i en populär och välskött förening med en barnvänlig innergårdsmiljö. Föreningen har nyligen genomfört renoveringar av fasader, fönster och loftgångar. Dessutom har alla lägenheter utrustats med moderna entrédörrar och nyckelfria ytterdörrar från Yale Doorman, vilket ger en säker och modern atmosfär.

Denna bostad har ett utmärkt läge med närhet till service, kommunikationer som Svågertorp, skolor, lekplatser, parker och sportanläggningar. Här kan du njuta av det bästa från både stadslivet och naturen.

Om du är intresserad av detta naturnära och välrenoverade boende, tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Mer om mäklarna