Malmö

Kastanjegatan 17E

Såld
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Strålande marklägenhet med en magisk trädgård!

Marklägenhet med trädgård i västerläge!

På ett lugnt och bilfritt läge i Hindby saluförs denna ljusa och välplanerade trea på markplan med mataffärer, promenadstråk och utmärkta pendlingsmöjligheter runt hörnet. Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet på 88 m² med en 40 m² stor och rättvänd trädgård som innehåller en loungedel på trädäck, en pergola samt gott om gräsmatta för alla er som värdesätter växtodling, grillning och sol hela dagen.

Interiört finns gedigna sällskapsytor, ett modernt kök i passande vitt, stort och helkaklat badrum med badkar samt två sovrum varav ett av sovrummen har en walk-in-closet. Här och där finns fondväggar och ljusgråa detaljer som bryter av det vita på ett fint sätt. Ekparkett är golvtemat i stora delar av bostaden med undantag från ett stilrent klinkergolv i köket och hallen samtidigt som ljuset dansar in från stora fönsterpartier i den genomgående planlösningen.

I köket finns en fönsterdörr som lockar en ut lika mycket som in i hemmet. Att ha en balkong i lägenheten är något som många drömmer om - att ha en stor trädgård är något extra! Det är inte svårt att föreställa sig alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats i goda vänners lag när fönsterdörren öppnats helt mot trädgårdstäppan, uteplatsen och pergolan.

Här bor du nära matbutiker, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom räckhåll samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt lägenhetsboende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna