Malmö

Solhöjdsgatan 15

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Bo högt upp på Malmös häftigaste cityläge

Bli först att flytta in på Malmös häftigaste cityläge med ett hem vid kajen! Högt upp på våning sex av sju och vy över kanalen med ypperligt solläge blir du den första som flyttar in i juni 2022.
Vi finner en stilren och smakfullt inredd tvåa med en rymlig balkong på hela 10kvm i sydvästligt läge. Här kan såväl morgonkaffet som kvällens middag avnjutas med kanalsikt och stadssiluetten. Bostaden är ypperligt smart planerad och köket lämnar inget att sakna, det är välplanerat med goda arbetsytor och bra förvaring. Köket är av modell Arkitekt plus från Marbodal och går i färgen mellangrå och bänkskivan bryter snyggt av i en marmorliknande laminat.
Med sin öppna planlösning till vardagsrummet är det enkelt att umgås med gästerna även under matlagningen. Sovrummet bjuder in till lugn och ro, med en större skjutdörrsgarderob lämnas här gott om plats till optimal förvaring. I badrummet har smakfulla och moderna materialval gjorts, toppat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra lyx i vardagen. Det här är definitivt en lägenhet att skapa ett personligt och härligt hem i. Extra tillval har gjorts, se rumsbeskrivning.

I brf varvskajen 2 disponeras även en gemensam fantastisk takterrass utrustad med möbler och pergola och vyer av stads siluetten.

Att få bo mitt i navet mellan pulserande stadsliv, Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk samt nästgårds med Dockan, kan nu bli verklighet. På andra sidan kanalen hittar du Malmö Saluhall och åt andra hållet hittar du snabbt havet och Malmös bästa stränder. Du kan också välja att stanna där du är och bara njuta av platsen, utsikten över kanalen, sola på bryggan utanför kvarteret eller koppla av i grönskan i den allmänna park som är på gång i kvarteret. Inom Varvsstaden kommer så småningom mängder av kaféer och restauranger att öppna.

Med sitt läge är närheten till matbutik, restaurang och hav optimalt. För pendlaren är centralstation och bussförbindelser väldigt nära.
Glöm inte morgondoppet på Ribban, för en oslagbar start på dagen!

Mer om mäklarna