Malmö

Masttorget 5

  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 650 000 kr
Månadsavgift: 2 882 kr/mån

Livskvalité på ytsmarta med en underbart stor uteplats i västerläge!

I hjärtat av populära Västra Hamnen, en kort promenad från Malmö City, saluförs nu denna välplanerade tvåa! Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet med en nästan 16,5 m² stor och rättvänd balkong för alla er som värdesätter spektakulära utsikter över Masttorget och Turning Torso samt sol hela dagen.

Interiört ges fina sällskapsytor i vardagsrummet som samspelar med köket i en öppen planlösning, ett gediget sovrum med god förvaring samt en helkaklad badrumsmiljö i stilrent kakelutförande med tvättmöjligheter. I det ljusa Vedum köket finns släta köksluckor och gråa bänkskivor. Fina ytskikt genomgående med ljus ekparkett genomgående, släta innerdörrar och vitmålade väggar och tak.

Brf Skeppsträdgården är belägen i ett bostadskvarter där hållbarhet och grönska står extra mycket i centrum. Med odlingslådor i de terrassliknande balkongerna och gröna gårdsmiljön skapas trivsel samtidigt som det bidrar till miljön. I föreningen finns garage, gemensam takterrass och två övernattningsrum för långväga gäster. Om sommaren sprudlar Västra hamnen, trädäcken fylls av badgäster och solen glänser mellan de arkitektoniska nybyggda husen. Passa på att säkra ett bekvämt boende mellan hav och stad!

Varmt välkommen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmö

Masttorget 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.