Malmö

Dirigentgatan 8

REDO™
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 350 000 kr
Månadsavgift: 4 337 kr/mån

Nu finns en väldisponerad tvåa i ett lugnt område & mysigt område.

Nu har jag nöjet att presentera ännu en fin bostad på lugna Dirigentgatan 8 - denna gång en tvåa med balkong!
Här bor ni populära och välskötta HSB BRF Kapellmästaren. Föreningen äger marken och i avgiften ingår uppvärmning, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.

Med fräscha ytskikt, helkaklat badrum, fullt utrustat kök och en härlig balkong är det bara att flytta in! Bostaden är oerhört väldisponerad och ljus med stora fönsterpartier och i denna bostad behöver man inte kompromissa med något. Här erbjuds ett bekvämt boende som passar såväl singeln som paret med högt ställda krav.

Här bor du på en lugn gata i familjevänliga Lindeborg. Fram till 70-talet var det fortfarande utpräglat jordbrukslandskap i det bostadsområde som benämns Lindeborg. Idag kan man fortfarande ana den tiden bland de vackra koloniträdgårdarna som prunkar på området. Lindeborg har ett centrum där det bland annat finns vårdcentral, folktandvården ligger numera vid Hyllie Station, livsmedelsbutik, pizzeria, blomsteraffär och gym. På gång/cykelavstånd nås köpcentrat Emporia med allt vad du kan behöva. I centrum finner du vidare även Lindeborgs Idrottsplats och Malmös temalekplats: Rymdlekplatsen. Här är det gott om bilfria ytor och ett stilla lunk, men för den som dras till mer aktivitet finns Katrinetorp med rekreationsområdet Lindängelund, Hylliebadet, Svågertorp och Hyllie angränsande. Kombinationen av familjevänligt boende, närheten till Malmö och goda pendlingsmöjligheter via lokala kommunikationer, med snabbhet är du ute på Inre- och Yttre Ringvägen, likväl som Hyllie tågstation inom gångavstånd. Området är hundvänligt med stora grönområden såsom Sofieholmsparken intill Dirigentgatan och rejäla hundrastgårdar. Ja det är mycket som gör Lindeborg till ett av Malmös bästa lägen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Malmö

Dirigentgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.