Lomma Hamn, Lomma

Strandpromenaden 16

  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 995 000 kr
Månadsavgift: 4 981 kr/mån

Välplanerad trea med fantastisk havsutsikt i Lomma hamn!

Välplanerad trea med fantastisk havsutsikt i Lomma hamn!

Äntligen finns en utav Lommas finaste treor till salu! Välkommen till denna totalrenoverade bostad med påkostade materialval och med dubbla balkonger i Lomma strandstad! Här fattas inget! Bostaden genomsyras av varma toner och fina färgval, detta i kombination med ett fantastiskt ljusinsläpp och med den öppna planlösningen gör att denna lägenhet är något utöver det vanliga. Här njuter man av årets alla dagar, med ett stenkast till stranden och Lommas alla tänkbara faciliteter.
I det ombonade sovrummet går en grön allmogefärg, finns gott om plats för större säng och förvaring i garderob samt walk-in closet. Balkongen som vetter ut mot Öresund ger tillfälle till att sitta ute och njuta av fantastiska soldagar och solnedgångar likaså balkongen från sovrummet ut mot innergården i söderläge.

I Lomma Strandstad bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, glassbutik och fiskbutik samt små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Läget är svårslaget med närhet till hav, hamn och strand endast en kort promenad till centrum med matbutiker, apotek, bank, systembolag och allt annat man kan behöva.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lomma Hamn, Lomma

Strandpromenaden 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.