Ön/Limhamn, Limhamn

Lotsgatan 39A

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Mindre townhouse på magiskt havsläge

Här pratar vi läge, läge, läge! Med hela sundet och Öresundsbron i bästa blickfånget har denna välplanerade 3:a en utsikt som slår det mesta. Öppet kök och vardagsrum, stort inglasat uterum med havsutsikt, sovrum i bra storlek och två helkaklade badrum ger ett boende extra allt!

Här pratar vi läge, läge, läge! Med hela sundet och Öresundsbron i bästa blickfånget har denna välplanerade 3:a i två plan en utsikt som slår det mesta. Från det inglasade uterummet och uteplatsen i skönt söderläge sitter man på första parkett mot havet och bara njuter av vattenglitter, båtar som seglar förbi och brons välkända siluett, en vy som man aldrig får nog av. Vardagsrummet har en öppen planlösning med köket och har även här en fin vy mot havet. Köksinredningen är sobert vit och bänkskivor i ek ger en lite rustik känsla. På bottenplan finns även ett helkaklat badrum med dusch och tvättpelare samt en entré med gott om förvaring. En trappa upp når vi ett allrum med en stor fönsterkupa som är perfekt som arbetshörna med havsutsikt. Här finns även ett sovrum med plats för en dubbelsäng och generös skjutdörrsgarderob samt ett helkaklat badrum med badkar.

Utanför uterummet finns en väl tilltagen stenlagd uteplats som är omgärdad med staket där övre delen är i glas så inget skymmer den unika vyn mot Öresund. I ena hörnet mot grannen en perfekt plats för utemöbler där man kan avnjuta middagar i goda vänners sällskap. En bostad som måste upplevas!

Mer om mäklarna