Limhamns sjöstad, Limhamn

Kolsyregatan 16

Såld
  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelfyra med fina ytskikt!

Gavelfyra med fina ytskikt!

På våning två i ett nyproducerat hus från 2020, finner ni denna fantastiska fyrarummaren på gavel med stor balkong i soligt västerläge. Här erbjuds fina ytskikt, påkostade tillval, härlig takhöjd, stora väldisponerade rum och halvöppen planlösning mellan kök och vardgsrum. Dessutom så erbjuds två badrum varav båda utrustade med dusch - vilket förenklar vardagen med flera i hushållet.

Utöver allt fint med själva bostaden har föreningen också, förutom en fin och mysig innergård, även en stor takterrass som är fri att nyttjas av föreningens medlemmar och två övernattningslägenheter att hyra. Här finns olika sittgrupper och plats för grill och utsikten sträcker sig i dagsläget hela vägen längs Ribersborg till Malmö Live.

Intill föreningens mark byggs det för nuvarande en del och det är ingen hemlighet att Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest spännande stadsdelar just nu, med ett ständigt växande och utvecklande. Samtidigt som nyproduktionen ökar tillkommer också ett ökat serviceutbud och nylign har ICA Supermarket öppna upp portarna precis på andra sidan gatan från lägenheten. Här bor man nära havet med trevligt umgänge vid kajkanten, Glasbruksskolan samt med kort promenad till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna