Limhamn, Limhamn

Östra Ansgarigatan 95A

Såld
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående ljus tvåa på en lugn återvändsgata med balkong mot sydväst!

Mitt på Limhamn ligger denna välskötta och fräscha tvårummare med modernt kök och badrum. Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata med mycket grönska. Planlösningen är genomgående och detta ger både ljus och rymd. De 59 kvadratmeterna är fördelade på två rum och kök, badrum samt klädkammare. Hela lägenheten är bredspacklad och går i sobra färger. Stilfullt vitt kök med massiv bänkskiva i ek och ett snyggt badrum i vitt och svart. Bra förvaring i form av garderober i sovrum samt klädkammare i hallen. Från den inglasade balkongen som ligger i sydväst kan man avnjuta solen stora delar av dagen.

Föreningen är en välskött, välkänd gammal förening med synnerligen god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Bland annat tillhandahåller föreningen tvättstuga, inbjudande innergård, övernattnings lägenhet, gym och soprum.

Utöver lägenhetens fördelar ligger lägenheten mitt på Limhamn som har mycket att erbjuda. Du har närhet till affärer, grönområden och vackra stränder. Dessutom finns det bra skolor och restauranger i närheten för att göra vardagen enkel och bekväm. Här finns även bra med kommunikationer till Malmö centrum och Hyllie station.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta. Missa inte denna chansen, välkommen hem!

Mer om mäklarna