Lärkträ, tegel och sedumtak

Limhamn, Limhamn

Dragörkajen 15

Såld
  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Bostadsrätt

Townhouse intill Dragörkajen

Med stolthet och spända av förväntan presenterar vi nu ytterligare ett av de oöverträffade "träkåkarna" på Dragörkajen. Vilken njutbar livskvalité med den saltstänkta smaken av hav och den sköna svaga doften av Öresund. Det marina livet är som balsam för själen med sina förnimmelser av tjära och rögad sill till ljudet av kutterns slåkula och kölvatten som skvalpar. Utsikten mot havet och bron är enastående oavsett om du befinner dig på uteplatsen, uterummet eller i sällskapsytorna på såväl bottenvåningen eller ovanvåningen.

Bostaden är fördelad i en öppen ljus planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan och ett unikt uterum med skjutdörrar i glas och tre generösa sovrum samt ett allrum på övre plan. På detta har ni två stilrena badrum på vardera våningsplan och en bra tvättstuga.

Här kommer ni att bo i ett ytterst levande hörn av Limhamn endast ett stenkast från Limhamns glassmejeri, restaurang Dragörkajen, restaurang Mastio, Fiskrökeriet, Coop närbutik, Friskis & Svettis, vårdcentral, apotek, busslinjerna 7 och 9 samt i övrigt allt gott vad Limhamn kan erbjuda!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna