Limhamn Sjöstad, Limhamn

Barlastgatan 51

Såld
  • 3 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet med två balkonger på populär havsadress!

I stabil och engagerad förening, endast ett stenkast från hav och strand, kan vi nu äntligen presentera en gaveltrea med två stora balkonger.
Välkommen till ett beskymmerfritt hem där ni har allt för att förenkla er vardag. Stora sociala sällskapsytor där köket är våningens stolthet med en stor matplats. Utsikten är något att bemärka då ni bor högt upp i huset och har fönster i tre vädersträck. Båda balkongerna är stora och har utsikt över havet, där ni kan avnjuta både morgon- som kvällssolen. Utöver detta har ni gott om förvaring både i kök som sovrum och stilrena materialval som passar alla. I bekvämlighetens namn så finns tvättmöjligheter i lägenheten, hiss från markplan och en tillhörande garageplats till lägenheten.

Bostaden är väl anpassad till den lilla familjen såväl som paret som sätter värde på den marina miljön!

Här bor man direkt i anslutning till havet med trevligt umgänge vid kajkanten och med kort promenad till Glasbruksskolan, St. Jakobs Stenugnsbageri, Mastio, Limhamns Glassmejeri, Restaurang Dragörkajen, Limhamns kött och vilt, Fiskrökeriet samt till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Detta är en perfekt lägenhet för den som ställer höga krav på kvalité, komfort och läge!

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna