Limhamn Sjöstad, Limhamn

Packhusgatan 27

Såld
  • 1 rum
  • 34,5 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad etta på omtyckta Limhamns Sjöstad

Välkommen till en optimalt planerad och ljus etta nära till allt - storstadspuls till småstadsidyll.

Visning bokas med ansvarig fastighetsmäklare!

Ta chansen att bli den första att flytta in till denna eftertraktade adress på toppen läge på Limhamns sjöstad. Här bor du i en smart planerad lägenhet med fantastiska sociala ytor, stor balkong om 10 kvm² och ett ljuvligt ljusinsläpp. Här blir varje dag en dag nära havet!

Den här nyproducerade bostaden erbjuder ett bekvämt och modernt hem där ingenting fattas. En öppen och ljus lägenhet utöver det vanliga där den exklusiva känslan är genomgående och där man tack vare den väldisponerade planlösningen upplever bostaden större än sina kvadrat. Kök och vardagsrum samsas i en öppen sällskapsyta och bjuder naturligt in rofyllda stunder. Lägg därtill en balkong som nås från vardagsrummet och blir en ytterligare social yta att umgås på. Under de varmare sommarhalvåret förlänger balkongen bostaden där du och ditt favoritsällskap kan njuta av härliga sommarkvällar. Utöver detta finns en rymlig hall med skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum i generös storlek med egna tvättmöjligheter.

Här bor du i en aktiv förening med friköpt mark där samtliga bostäder är miljöcertifierade som kan ge förmånen till ett grönt bolån. Bil och cykelpool finns att tillgå och till innergården kommer bland annat boulebana, utemöbler och bänkar.

Havsbrynet är ett kvarter på kajkanten på Limhamns Sjöstad. Limhamns Sjöstad är ett populärt bostadsområde med något för alla, här finns allt vardagen kräver - storstadspuls och småstadsidyll, goda kommunikationer, gym, matbutiker, skolor och vårdcentral. Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö. Upptäck ett smidigt boende med fokus på det sociala och trygga livet där all service redan finns på plats.

Mer om mäklarna