Den generöst tilltagna takterrassen bjuder in till både solseanser och grillkvällar i goda vänners lag

Limhamn Sjöstad, LIMHAMN

Kolsyregatan 14

Såld
  • 7 rum
  • 156 kvm
  • Bostadsrätt

EXLUSIVT TOWNHOUSE

Superläckert townhouse i urban livfull havsnära miljö. Spännande fyra plan där varje våning är unik. Takterrassen är påkostad med både markiser och utekök samt möjlighet till sköna solbad och middagar under stjärnklar himmel.
Underbart stilrent Vedumkök med köksö och bänkskivor i kompositsten. Något som synnerligen utmärker bostaden är takhöjden på över fem meter och sagolika fönsterpartier från golv till tak för både rymd och härligt ljus. Varje våning har sin egen utemiljö i form av uteplats eller balkong som alla vetter ut mot den lugna innergården. Solida parkettgolv och sobra väggkulörer smälter väl ihop med resten av bostadens unika karaktär.
Utöver detta har ni tre stilfulla badrum, tvättstuga, fem rejäla sovrum och goda förvaringsmöjligheter.
Unikt, futuristiskt och elegant men samtidigt praktiskt tilltalande för såväl den urbana familjen som för paret som värdesätter den marina kringmiljön.

Limhamns Sjöstad är en av Malmös mest spännande stadsdelar just nu, med ett ständigt växande och utvecklande utbud av allmänservice och infrastruktur. Endast ett stenkast bort har ni det nyöppnade Ica Supermarket, mysiga St. Jakobs Stenugnsbageri och flera restauranger och fik på promenadavstånd. Både förskola och skola finns på området, även goda kommunikationer in till Malmös citypuls och Hyllie station och Malmös alla stora grönområden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna